Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2015. február 1., vasárnap

Vegán és vegetáriánus férfiak


Akik a vegán étkezést választották… nem véletlenül. A nagy tudósok is már tudták, ha tisztán tartják testüket, tisztán tartják tudatukat is. A nagy gondolkodók, filozófusok, tudták ezt. Amikor napokra elmerültek a gondolataikba, és elérték azt a tudatállapotot, amellyel betekintést nyerhettek a nagy információ térbe, és bepillantást nyerhettek, megkaphatták a munkájukhoz szükséges inspirációt, gondolatokat, megoldásokat, teljesen belefeledkeztek ebbe az információ áramlásba. A lelkesedés, a feltalálás, a megoldások vitték őket előre. Tudták tele hassal, és elkábított tudatállapottal nem lehet nagy dolgokat véghezvinni. Ahogy a mondás is tartja, teli hassal nem lehet elmélyülni és böfögve nem lehet imádkozni. Tiszta test és tiszta tudat, ez az, ami segítette őket abban, hogy nap mint nap hozzá férjenek a magasabb tudatállapothoz és bepillantást nyerhessenek az információ térbe. Ma ezt meditáció és álmok, látomások formájában kapjuk meg, nem különösebben ők is, ezt alkalmazták.

Ébredünk…lassan, de ébredünk….

Emlékeztessenek bennünket ezek a tudósok, ezek a férfiak, melyek közül ma is élnek jó néhányan, hogy miért élnek tisztán, állati mentes ételeken, és hogy tartsuk tisztán testünket, ezáltal egy magasabb tudatállapotot tudjunk elérni.

Legyenek ők a példaképeink:



Victorias Kulvinskas

Hippokratész Intézet alapítója


Brian R. Clement

Hippokratész Intézet igazgatója (ő sajnos nem vállalta a férfi hétben az interjút, miszerint Magyarország túl messze van Amerikától… és nem feltétlen kell nekünk magyaroknak megismerünk az intézetet…..)



Tim Van Ordent sportoló Teljesítményével szeretné felhívni a figyelmet a vegán táplálkozásra és az egészségre! Olvashatjuk blogját is.

www.runningraw.com


Dr. Craig Sommers

Tartott előadást Budapesten is, melyen személyesen is ott voltunk, olvasd el a cikkünket.


Igor Boutenko (Victoria Boutenko férje - A Nyers Étel Csodája c. könyv írója)Komoly betegségből gyógyult meg, az orvosok már lemondtak róla, érdemes elolvasni izgalmas, kalandos könyvüket! Példa értékű!


Dr. Edward Howell kutató és az Enzimtáplálkozás könyv írója





Henry Ford

Iskolájában melyet ő alapított, megkövetelte az étkezési fegyelmet. Gondolkodni és dolgozni tudó, szabad embereket nevelt, akik tiszta étkezés követői voltak. Nem volt cukor, alkohol, cigaretta, sem hús a terítéken, sem semmi olyan élvezeti cikk, mely ellustította volna őket a munkában, vagy gondolkozásban.


Albert Einstein

Egy csodálatos elme. Megalkotta a tér-idő elméletét, miszerint nincs idő, sem tér, sem tér nem létezik idő nélkül, és fordítva, minden relatív….. „Kié a hal” feladvány kitalálója, játékként elérhető a Karácsonyi ajándék ötletek könyvben. (Novembertől lehet újra kapni)

Nikola Tesla

Aki a jövőbe látott, elmondása szerint létezik egy gömb, mely biztosítaná a Föld energiatermelését, ezt egy folyó mellett fogják megtalálni…mikor és hol, nem tudjuk pontosan….a szerkezetet ő maga hozta létre, de szét kellett szednie….


Thomas Edison


Sir Isaac Newton

Mahatma Gandhi

Aki azt mondta: „Te magad légy a változás, amit látni akarsz a világban!”

Leonardo da Vinchi

Nem csak képeket festett, de megfestette Adam Kadmon képét, és tanulmányozta az emberi testet. Filozófus és nagy gondolkodó volt, spiritiszta, foglakozott alkímiával is.


Vincent Van Gogh


Wolfgang Goethe


Orlando Bloom

Albert Schweitzer, Anthony Perkins, Bob Dylan, Bryan Adams, Clint Eastwood, Dustin Hoffman, Franz Kafka, George Harrison, Lev Tolsztoj, Mark Twain, Oliver Stone, Orlando Bloom, Paul McCartney, Paul Newman, Prince, Rainer Richard Gere, Ringo Star, Samuel L. Jackson, Seal, Woody Harrelson, Hevesi Tamás, Laár András, Révész Sándor.


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!