Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2014. augusztus 13., szerda

Veszprémi Varázslat fotók


Szuper volt a hétvége, a veszprémi tónál találkoztunk, sok új és sok régi kedves ismerőssel! Aki nem tudott eljönni, azt várjuk jövőre szeretettel a veszprémi varázslaton! Érdekes előadások és kiállítók voltak, köztük mi is szerény személyünkkel, receptes könyveinkkel (1. vegán receptes könyv és 2. vegán receptes könyv). Lehetett nálunk Biogold hidegen sajtolt olajat is kapni és ajándékba adtunk meditatív cd-ket is.


Többen is lelkesen beszélgettek velem és kérdeztek a vegán életmódról, az öt elem tanáról, a spiritualizmusról is, és hogy milyen hatással van a vegánizmus, a böjtölés a fejlődésünkre, az energiáinkra.



Rózsa Judit selyemfestő nagyon feldobta mindannyiónk napját, egy játékot eszelt ki, kis rajzolt köveket tett ki a kiállítók asztalára, és mindenkinek meg kellett keresnie a párját, vagyis azt az asztalt, ahol ugyanaz a színű, és motívumú kis kövecske található. Ajándékba pedig mindenki kapott Judittól egy kis selyemkendőt. Ezúton is nagyon szépen köszönjük! Én ezt a szép rózsásat választottam, jól illik a zöld szobámba. Judit nem csak selyem munkáit mutatta be, de csodálatos hangját is ”megrezegtette” a színpadon, énekelt, és előadást tartott. Judit csúcs voltál! : )

Köszönöm mindenkinek, aki eljött, és odajött az asztalunkhoz! Hálás vagyok azoknak is, akik támogattak minket vásárlásukkal a rendezvény ideje alatt.



A legközelebbi rendezvény, ahol leszünk: szombat, Balatonalmádi, Művészliget, képzőművészeti kiállítás. Várunk szeretettel!

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!