Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2014. szeptember 4., csütörtök

ISKOLAKEZDÉS!


Hamarosan tanévnyitó és nem csak a gyerkőcöknek, de a tudásra vágyó, nyitott elméjű felnőttek számára is becsöngetnek! Online Vegán Tanfolyamunkra ismét lehet jelentkezni, bárhol is élj a világon, letölthető formátum, 10 hónap anyaga, 10 e-book és 10 db letölthető hanganyaggal!






A tanfolyam minden havi anyagába a Termék oldalon legörgetve és rákattintva beleolvashatsz és belehallgathatsz! 


9.990 Ft helyett 6.000 Ft/hó

Egy összegben még kedvezőbb!! 99.990 Ft helyett, 35.000 Ft. (3500 Ft/ hó lebontva). Ráadásként pedig az alábbi AJÁNDÉKOKAT adjuk – 26.960 Ft értékben.)

39 élő recept, színes képekkel illusztrálva. Hogyan készítsünk gyorsan, egyszerűen, magyaros, nyers vegán ételeket? Kattints a videókért!


Értéke: 2.490 Ft

Ezért bátran ajánlom receptjeimet azoknak, akik valamilyen allergiában szenvednek, vagy betegek, diétára szorulnak. Lisztérzékenyeknek, cukorbetegeknek, ízületi bántalmakban, daganatos betegeknek, laktóérzékenyeknek, fogyni vágyóknak, Candidában szenvedőknek, ekcémával vagy egyéb kiütéssel küzdőknek kifejezetten hasznosak lehetnek!


Értéke: 2.490 Ft

Vegán Fekete erdő torta, Fasírozott, Görög saláta, Paradicsomleves, Rakott kel, Lecsó, Szilvás gombóc, Adzuki babfőzelék, Paradicsomos káposzta, Lenmagos fasírozott

Értéke: 6.990 Ft
Lépésről-lépésre megmutatom, hogyan készítsd el az alábbi ételeket: Vegán Töltött káposzta, Fanta torta, Havas Hegycsúcs, Mákos puding,Mungóbab ”főzelék”, Karfiol leves, Pogácsa (szezámos, és sajtos-tejfölös), Stefánia vagdalt, Tejkészítés, Csokis keksz


Értéke: 6.990 Ft

8 db meditatív CD-ét is kapsz tőlünk Ajándékba! (8.000 Ft értékben.)

A Cd-be belehallgathattok az alábbi linken! Mióta megjöttünk az Ezo Expóról csak ezeket a számokat hallgatjuk ; )

Ajándék Meditatív Cd-ét adunk a termékeink mellé, melyeknek értéke (1000 Ft / db) : ) A Cd-be belehallgathattok  az alábbi linken!

Most mindez 126.960 Ft helyett

35.000 Ft-ért a Tiéd lehet

a 26.960 Ft értékű Ajándékkal együtt!

Az akció szeptember 30.-ig él! Rendelj amíg a készlet tart!

Amennyiben az összes vegán tanfolyam anyagot szeretnéd 35.000 Ft-os áron, az Ajándékokkal együtt, kérlek, írj e-mailt nekem a szaffina(kukac)citromail.hu címre „Iskolakezdesi Akcio” tárggyal!

Vagy választhatod akciósan a havi 6.000 ft-os tanfolyam fizetést, 9.990 Ft helyett. Ebben az esetben minden hó 10.-ig kell befizetned, és akkor kapod meg az aktuális tanfolyam anyagot. Így is járnak az Ajándékok: 26.960 Ft értékben.

A befizetéseknek minden hónap 10.-ig kell beérkeznie! Amint megérkezik, megadjuk az aktuális havi tanfolyam elérhetőségeit (e-book, hanganyag, saját videók, stb).

Ha így szeretnéd, töltsd ki az alábbi oldal alján található űrlapot vagy írj e-mailt a szaffina(kukac)citromail.hu megrendeléshez!



Tipp: Álljatok össze többen, ketten-hárman, négyen, és dobjátok rá közösen össze a pénzt, így még kedvezőbb, közösen még jobb móka a tudás elsajátítása, és online az anyag, tehát meg tudjátok egymás között osztani! :)


További iskolakezdési kedvezményeink:

REGENERÁCIÓS ELEMZÉS 10.000 Ft helyett 3.000 Ft

Te melyik elemhez tartozol? Tudod mi rád a jellemző? Önismeret és szervezeted feltérképezése, megismerése az ősi kínai filozófia alapján. + mellé ajándék meditatív CD jár! Hallgass bele a cd-be!

ÉTELKÉSZÍTŐ VIDEÓK 6.990 Ft helyett 2.990 Ft

Készítsd el otthonodban a nyers egészséges finomságokat! Választható 1. Ételkészítő csomag és 2. Ételkészítő csomag, mindegyik 10 db ételkészítő filmmel. 299 Ft/ videó.

KÖNYV+ CD! 3490 Ft helyett 2.490 Ft + 250 Ft postaköltség = 2.740 Ft

1. Vegán Receptes könyveink és 2. Vegán Receptes Könyveink mellé Ajándék Meditatív CD jár! Hallgass bele a cd-be!

MEDITATÍV CD 8 különböző gyönyörű mandala képpel rendelkezik, 8 pompázó színben, 8 különböző rezgés és ritmus, a 7 csakra nyitó. (A szív csakrához kettő cd jár)

Ajándék Meditatív Cd-ét adunk a termékeink mellé, melyeknek értéke (1000 Ft / db) : ) A Cd-be belehallgathattok  az alábbi linken!

Meditatív CD-k külön is megvásárolhatóak, darabonként 1000 Ft, vagy egy csomagban 8.000 Ft helyett, csak 5000 Ft! + 250 Ft postaköltség.

Iskolakezdési kedvezményeink szeptember 30.-ig vehetők igénybe! Várjuk megkeresésedet!




Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!