Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2014. július 29., kedd

Telki Egészségnap beszámoló


Jó páran eljöttek a vasárnapi rendezvényre, nyers ételkóstolás és előadás is volt,


illetve Both Gábor tartott előadást Anasztázia előadásairól és az Útmutató az Élethez a Föld nevű bolygón című könyvbemutatójáról,


és arról hogy hogyan lehetne még élhetőbbé tenni az életünket, az önfenntartásunkat. Hozzám is sokan fordultak tanácsért, hogyan étkezhetnének egészségesebben, beszélgettünk a gyermekétkezésről, receptekről, mit hogyan készítsünk, illetve 1. vegán receptes könyvemet és 2. vegán receptes könyvemet is dedikáltam.


Lehetett játszani, festeni is. Így kicsik, nagyok is megtalálták a szabadban és bent is a helyüket.


A meditációs zenét Cameleonrecords kiadó Cd-iből válogattuk.

Ajándék Meditatív Cd-ét adunk a termékeink mellé, melyeknek értéke (1000 Ft / db) : ) A Cd-be belehallgathattok  az alábbi linken!  

Aki szeretné a recepteket, a 1. receptes könyvemben és a 2. receptes könyvemben megtalálhatja, postán is tudom küldeni. Aki pedig a meditatív zenéket szeretné otthon is hallgatni, azoknak is tudok küldeni egy 8 db-os csomagot, 3000 Ft-tal kedvezőbben, ha érdekel írj, vagy hívj! 1 db Cd-t ajándékba is adunk, 1 db receptes könyv mellé. 2 db receptes könyvhöz, 2 db jár ajándékba. Mind a 8 db meditációs Cd ajándékba jár, a Vegán Tanfolyam mellé, júliusban. 

Köszönjünk mindenkinek, aki eljött, és támogatta a rendezvényt!

Reméljük hamarosan ismét találkozhatunk veletek!

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

2014. július 22., kedd

Meditatív CD Ajándékba


Kedves Olvasó! 

Szeptember 30.-ig minden nyomtatott 1. vegán receptes könyv , 2. vegán receptes könyv és Regenerációs Elemzés rendelés mellé Ajándék Meditatív Cd-ét adunk, melynek értéke (1000 Ft) : ) A Cd-be belehallgathattok az alábbi linken! Mióta megjöttünk az Ezo Expóról csak ezeket a számokat hallgatjuk ; ) 

Ajándék Meditatív Cd-ét adunk a termékeink mellé, melyeknek értéke (1000 Ft / db) : ) A Cd-be belehallgathattok  az alábbi linken!  

A legnagyobb hír pedig a végére jön : ) Aki szeptember 30-ig jelentkezik az Online Vegán Tanfolyamra, és egyben kifizeti az Online Vegán Tanfolyam árát, az 65 % kedvezményt kap az árból (3.500 Ft / hó), ráadásként pedig  Ajándékokat - 26.960 Ft értékben! 

Két legyet üthettek egy csapára:

1. Az Online Vegán Tanfolyam júliusban 126.950 Ft helyett 35.000 Ft - 3.500 Ft / hó.

2. Ajándékokat kaptok - 26.960 Ft értékben. 

Kattints az Ajándékokért IDE! 

Az akció szeptember 30.-ig él! Rendelj amíg a készlet tart!

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

2014. július 16., szerda

Nemzedékek Háza, július 19.!



Szeretnél finomakat és egészségeset lakmározni?

Kíváncsi vagy az előadásokra?

Szeretnél személyesen is találkozni velem és dedikáltatni a receptes könyveim?

Akkor várlak a Nemzedékek Házában szombaton!

Még lehet jelentkezni a szombati rendezvényünkre! Kérlek, még ma jelentkezz estig! Mert az ételek miatt és az előadók és a helyszín miatt tudnom kell megtartsuk-e?!

Július 19.-én, Balatonhoz közeli faluban, Szentkirályszabadján, a Nemzedékek Házában tartunk Egészségnapot, több fogásos kóstolóval, előadásokkal, aki tud, az jöjjön!

Részletes programokért kattints IDE!

A rendezvény zártkörű, és az ételkészítés mennyisége végett előre kell jelentkezni, és fizetni, legkésőbb csütörtök estig várjuk a jelentkezőket! Csak megfelelő létszámnál tartjuk meg! 

Jelentkezés:  szaffina@citromail.hu

Jelentkezésed érvényesítése telefonon vagy e-mailben történik.


Mobil: + 36 70/ 408-4145

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

2014. július 14., hétfő

Ezo Expon voltunk, szuper volt!


Egy kis ízelítő képekkel, milyen jó hangulatban is telt el a hétvégi Ezo Expo. Rengeteg kiállító, sok érdeklődő, és érdekes előadások kísérték a rendezvényt. Nálunk lehetett csírákat kóstolni, ajándékba receptes kártyákat osztogattunk, receptes könyveket (receptes könyv 1 és receptes könyv 2) dedikáltam, és újdonságként a Biogold Natur Kft termékeivel is meglehetett nálunk ismerkedni.


Ezoterikus és egészség témában bővelkedett a rendezvény, két napon át, kristályok, gyógyító ásványok, mandalák, selymek, könyvek, mérések gazdagították a programot.


A megfelelő hangulatról pedig a Chameleon Records Hungary együttes gondoskodott, profi a cd-jük, meditációs, elmélyülős, spirituális hangulatba visznek át, az egész lelket átjárja és felpezsdíti! Minden cd-n más-más mandala kép látható, gyönyörű színekkel, motívumokkal gazdagítva, a hét csakra színei alapján. Zenéjük különleges atmoszférát teremt, mindenkinek szeretettel ajánlom! Amióta haza hoztam a cd-jüket csak azt hallgatjuk! És nem utolsó sorban nagyon barátságosak a zene ”alkotók”, nagyon jó fejek! Érdemes őket megismerni! Az egyik legjobb együttes, akiket ismerek!

Egy kis ízelítő:







Jövőre ismét ugyanitt, reméljük akkor már előadást is tartunk, ami nálunk sohasem unalmas! : )


Következő programunk: most szombaton, július 19.-én, Balatonhoz közeli faluban, Szentkirályszabadján, a Nemzedékek Házában tartunk Egészségnapot, több fogásos kóstolóval, előadásokkal, aki tud, az jöjjön!

A rendezvény zártkörű, és az ételkészítés mennyisége végett előre kell jelentkezni, és fizetni, legkésőbb szerda estig várjuk a jelentkezőket! Csak megfelelő létszámnál tartjuk meg! 

Jelentkezés:  szaffina@citromail.hu

Mobil: + 36 70/ 408-4145

Nyers ételkészítő Tábor

Nyári, Élő Ételkészítő Táborra még lehet jelentkezni!
Ha szeretnéd, hogy a te faludba, vagy városodba is ott legyünk, előadást, kóstolót tartani, akkor protezsálj be bennünket különböző rendezvényekre, vagy szervezz egy közösségi napot, és írj nekünk!

Szeretettel: Szaffina

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon




2014. július 9., szerda

Ajándék jegy az Ezo Expora

Ezo Expo Rendezvény 2014

Most hétvégén a Soter Klubban és az Ezo Expon várunk benneteket! 

Az Ezo Expon az 1.-es és 2.-es receptes könyv együttes megvételekor 500 Ft kedvezményt adunk.

Ajándékba 1 db jegy jár az Ezo Expora! A belépő 2 napra szól. Az ajándék belépőt azoknak tudjuk biztosítani, akik MOST jelentkeznek a kedvezményes egyösszegű vegán tanfolyamunkra, és pénteken ki is fizetik azt, illetve szombati napon személyesen bemutatják a befizetését bizonylatot. Vagy aki az Ezo Expon személyesen jelentkezik a vegán tanfolyamunkra, és készpénzben ki is fizeti nálunk az 50-es standnál, azt is befizetjük az előadásokra : ) 

A belépőt személyesen adjuk át az Expon. Mobil: 70/408-4145

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

2014. július 5., szombat

Nyers Ételek, Magyaros Ízekkel

Nyers ételek, magyaros ízekkel a Soter Klubban várlak
 
NYERS ÉTELEK, MAGYAROS ÍZEKKEL
 
Kóstolás és előadás
 
Július 11. péntek, 17 órakor Budapesten, a Soterben, Ezoterikus Klub és Teaházban várlak. 

Mobil: + 36 70/ 408 - 4145

Belépő: 1000 Ft

Elővételben: 750 Ft! Ezt vedd! Jegyek július 7.-ig vásárolhatóak elővételben!

A program itt is megtekinthető:
 


"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!