Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2015. február 1., vasárnap

Férfiaknak szótár a Nőkhöz


9 dolog amit egy nő mond

és részletes leírás férfiaknak, hogy ez valójában mit is jelent

1. Jó
Ez az a szó, amit a nők egy vita végén használnak és igazuk van és jobb ha befogod a szád!

2. Öt perc
Ha öltözésről van szó, akkor kb. félóra. Az öt perc csak akkor jelent pontosan öt percet, ha meccset nézel és öt perced van rá hogy befejezd és segíts a háztartásban vagy a mosogatásban.

3. Mondd akkor
Ez nem engedély, inkább csak teszt, hogy mered e. Ne merészeld!

4. „Hangos sóhaj”
Ez igazából egy szó, bár nem szóbeli kifejezésmód, melyet a férfiak az esetek többségében félreértenek. A hangos sóhaj általában azt jelenti, hogy idiótának tartunk és azon gondolkodunk, hogy miért pazaroljuk rád az időt azzal, hogy a semmiről vitatkozunk veled. (Lásd 9-es pontot a semmiről)

5. Rendben van
Ez az egyik legveszélyesebb dolog, amit nő mondhat férfinak. Rendben van azt jelenti, hogy hosszan és keményen gondolkozunk arról, miként is fogsz megfizetni a hibádért.

6. Köszi
Ha ez elhangzik, ne kérdezősködj és ne is ájulj el. Csak annyit mondj: szívesen.
(Vigyázat! Ha a nagyon köszönöm hangzik el, akkor pont az ellenkezőjét jelenti és véletlenül se mondd azt, hogy szívesen, mert akkor a 7-es pont jön elő.)

7. Mindegy
Ez a női „… meg”

8. Ne aggódj, már megcsináltam
Veszélyes mondat. Azt jelenti, hogy megkértünk valamire már jó sokszor, de most magunknak kellett megcsinálni. Ez később azt eredményezi, hogy a férfi azt kérdezi, hogy „mi a gond?”, amire a nő a 4-es pontbeli választ adja.

9. Semmi
Ez az utolsó fémes illatú szellő a tomboló vihar előtt. Ez tutira valami és nagyon is ott kell lenned. Az esetleges vita általában az egyes pontbeli válasszal ér véget.

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!